فائزون| بانوان مروج اصلی سبک زندگی ایرانی و اسلامی هستند/ فراهم کردن شرایط ازدواج آسان سبب نشاط در جامعه می‌شود

کارشناس مذهبی:

بانوان مروج اصلی سبک زندگی ایرانی و اسلامی هستند/ فراهم کردن شرایط ازدواج آسان سبب نشاط در جامعه می‌شود

زهرا هراتی با تاکید بر اینکه رفتار، باورها، اعتقادات و محوریت زن در خانواده نقش برجسته ای در ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی دارد، گفت: زن به عنوان محور خانواده، ایجاد کننده فضای مشورت و هویت سازی است.

کدخبر : 37259 | تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۳/۱۸|۰۹:۱۶

به گزارش فائزون؛ زهرا هراتی، کارشناس مذهبی در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به احیای شخصیت زنان و دختران ایران با انقلاب و مکتب امام خمینی (ره) بیان کرد: یکی از مهم‌ترین افتخارات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، هویت‌بخشی به زنان است که توانسته‌اند با اتکا به نفس و توانمندی‌های خود در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی بدرخشند.
 

وی با بیان اینکه استعدادها و توانایی های دختران تا قبل انقلاب خاموش و به کار گرفته نمی شد، افزود: به برکت انقلاب اسلامی دختران توانستند در عرصه اجتماع حضور پیدا کنند و آزادی به معنای واقعی که در دین اسلام از آن یاد شده دست یافته و از توانایی ها و استعدادهای خویش در عرصه های مختلف در جامعه استفاده کنند و در امنیت روانی به تلاش بپردازند و با روشنگری های امام (ره) دشمن نتواند افکار منفی را در بین دختران ایرانی رواج دهد.
 

ارتقاء حقوق و کرامت انسانی زنان پس از انقلاب

این کارشناس مذهبی با اشاره به ارتقاء حقوق و کرامت انسانی زنان پس از انقلاب تصریح کرد: با پیروزی انقلاب در ایران به دختران و زنان عزت و کرامت داده شد و دیگر یک فرد تحت سلطه نبود که فقط منحصر به خانواده باشد و از ورود به اجتماع و فعالیت های اجتماعی بدور باشد، بلکه از تمام ظرفیت ها می توانست در عرصه های مختلف استفاده کند و دارای رتبه هایی برتر از خیلی مردان باشند از جمله فعالیت در مراکز آموزشی، تربیتی و حتی در صحنه های سیاسی و اقتصادی است.
 

وی با با بیان اینکه دابستگی دختران نسل سوم و چهارم انقلاب برگرفته از اندیشه و مکتب امام خمینی (ره)، قرآن و اهل بیت (ع) است، گفت: دختران با پیروی از فرامین مکتب امام راحل و ضمن حفظ حجاب و حضورشان در عرصه های مختلف از انقلاب و اهدافش دفاع کردند و باعث عزت و افتخار کشور هستند.
 

سبک زندگی امام خمینی (ره) و رهبری و توجه به خانواده

هراتی با اشاره به سبک زندگی امام خمینی (ره) و رهبری در توجه به زن و خانواده اذعان کرد: امام راحل و رهبر انقلاب جایگاه والایی برای دختران و عزت آنان قائل شدند و از عصر انزوا و گوشه نشینی قبل انقلاب که باعث دوری از تمامی عرصه ها بودند خارج و به آنان اقتدار بخشیده اند.
 

وی افزود: در سبک زندگی برای همسر و دختران احترام ویژه ای داشتند و به دشمن فهماندند که تصور غلطی که در مورد زنان ایرانی دارند باطل است و با پیشرفتی که در عرصه های مختلف بعد انقلاب داشته اند تو دهنی بزرگی به شعارهای غلط دشمن و غرب زدند.
 

این کارشناس با اشاره به دغدغه دختران امروزی تشریح کرد: بیشترین دغدغه دختران امروزی برای آینده تحصیلی، ازدواج و شغل است که دارای تحصیلات عالی، شغل و همسر خوب باشند، اما این نکته ضروریست که شاید دست یافتنی نباشد و نباید ناامید شوند بلکه مسئله مهم پیروی از سبک زندگی اسلامی و در مسیر و هدف الهی قرار گرفتن است.
 

زنان سبک زندگی ائمه را الگو در جامعه قرار دهند

وی گفت: زنان و دختران باید حضرت زهرا (س) و معصومه (س) و زینب (س) را الگوی خویش قرار داده و تلاش بر این باشد که طاعات و بندگی خدا کنند و سعادت اخروی از خداوند بخواهند که با این سبک آرامش در دنیا را هم کسب می کنند و در هر موقعیتی قرار داشته باشند با نشاط خواهند بود.
 

هراتی با اشاره به ویژگی های دختران موفق افزود: در زندگی باید هدف دار و برنامه ریزی داشته باشند و با اعتماد و توکل به خداوند و توسل به اهل بیت علیهم السلام موفق باشند و از سایر ویژگیهایشان صبر، مقاومت، سخت کوشی و امیدوار به آینده می توان نام برد و چنانچه پای حرفهای دختران موفق بنشینیم این ویژگیها را دارا هستند و مشکلات و مشقت های بسیاری را پشت سر گذاشتند تا به این مرحله رسیده اند.
 

وی با اشاره به جمله «دختران امروز؛ مادران فردا» هستند، گفت: دختران از جایگاه والایی در جامعه برخوردارند زیرا مردان موفق و فرزندانی که در آینده باید کشور را حمایت و ساماندهی کنند به دست همین دختران امروزی تربیت و حمایت خواهند شد لذا باید خانواده ها برای تربیت دختران دقت نظر خاصی داشته باشند و از توانایی ها و استعدادهای آنان حمایت کنند تا با ذوق و انگیزه بالایی رشد و هم ساماندهی خانواده را به عهده بگیرند و باعث رشد و بالندگی همسر و فرزندان خویش باشند.
 

وی با بیان اینکه برخی از افراد در جامعه امروزی با استدلال اینکه حجاب مانعی برای رشد و پیشرفت و ترقی یک زن در جامعه به شمار می‌رود، اظهار کرد: حجاب هیچگاه مانع نیست و نبوده بلکه مصونیت است و باعث آرامش خاطر دختر و دیگران می شود.
 

این کارشناس ادامه داد: خداوند برای زنان و دختران حجاب را زینت قرار داده و قطعا نتیجه و آثار زیادی به دنبال دارد که مهمترین آن فعالیت در اجتماع است و چشم و دل نامحرم را متوجه خویش ننماید که هم خودش در امان نباشد و هم جامعه را با مشغولیت ذهن مردان از پیشرفت بازدارد و هم کانون خانواده ها را بهم نریزد.
 

فراهم کردن شرایط ازدواج آسان سبب نشاط در جامعه می‌شود

وی بیان کرد: دین اسلام ازدواج را امری مقدس و فراهم کردن شرایط آسان برای ازدواج را امری ضروری دانسته و این آسان‌گیری را به همه امور ازدواج از انتخاب همسر و میزان مهریه گرفته تا تأمین جهیزیه تعمیم داده است و زمانی که یک دختر به بلوغ فکری و اجتماعی برسد و توانایی اداره کردن یک زندگی و پاسخگوی نیازهای همسر و فرزندان باشد باید شرایط ازدواج را مهیا کرد.
 

هراتی با بیان اینکه فراهم کردن شرایط ازدواج آسان سبب نشاط در جامعه می‌شود  گفت: ایجاد ثبات اقتصادی در جامعه شرایط ازدواج آسان برای زوجین را فراهم می‌کند و باید در این زمینه همت بیشتری گذاشت تا سنت حسنه پیامبر گسترش یابد چراکه ازدواج آسان و سالم سبب پویایی و آرامش در جامعه را به همراه دارد.
 

وی خاطرنشان کرد: خانواده ها در فراز و نشیب رسیدن به اهداف خویش ناامید و متزلزل نشوند و در هر عرصه ای سبک زندگی معصومین را مدنظر داشته باشند و با توکل به خدا و توسل به قله سعادت دست پیدا کنند.

انتهای پیام/

 

کلید واژه ها:

ازدواج

خانواده

حجاب

ارسال نظر






captcha
ارسال