فائزون|حضرت زینب (س) احیاگر اسلام و قیام عاشورا بود/"عقیله بنی هاشم"، برترین الگوی مدیریت بحران

چله نشین کربلا؛

حضرت زینب (س) احیاگر اسلام و قیام عاشورا بود/"عقیله بنی هاشم"، برترین الگوی مدیریت بحران

تنی چند از علما و روحانیون شیعی و سنی با بیان اینکه رفتار و شخصیت "عقیله بنی هاشم" الگوی موفقی برای مدیریت بحران است،گفتند:صبوری حضرت زینب (س) موجب شد تا مکتب امام حسین (ع) زنده بماند.

کدخبر : 36972 | تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۳۰|۱۱:۰۱

به گزارش فائزون،‌ خداحافظ ای چله نشین غم کربلا ای زبان گویای بنی هاشم؛ پانزدهم رجب سالروز وفات اسوه صبر و بردباری و پرچمدار قیام خونین کرمانی که پس از شهادت امام حسین(ع)و یاران با وفایش در عاشورای سال 63 هجری،تبیین نهضت عاشورا را به عهده گرفت و پرچمدار این قیام بود.

حضرت زینب بانویی که نه تنها در زنان، بلکه در مردان عالم، کمتر نظیرش را می‌توان دید. توانا بانویی که عالی‌ترین نمونه‌ای از شهامت و دلیری، دانش و بینش، کفایت و خردمندی، قدرت روحی و تشخیص موقعیت بوده وهر وظیفه‌ای از وظایف گوناگون اجتماعی را که به عهده گرفت، به خوبی انجام داد.

ولایت‌مداری، خصوصیت بارز حضرت زینب(س)

مولوی عنایت اله رسولی زاده، امام جمعه اهل سنت شهرستان سرباز با اشاره به اینکه ولایت‌مداری یکی از خصوصیات بارز حضرت زینب(س) است، بیان کرد: عبودیت و بندگی خدا، پرستاری از بازماندگان واقعه کربلا، صبوری و حلیم بودن، حجاب، حیا و عفت از دیگر ویژگی های این بانوی مکرم اسلام به شمار می رود و امروز بانوان و دختران جامعه اسلام باید در مسیر زندگی از سیره و منش ایشان الگوگیری کنند.

وی با بیان اینکه حضرت زینب(س) پیام راستین عاشورا را به گوش جهانیان رساند، افزود: اگر حضرت زینب سلام‌الله علیها نبودند و نمی‌گفتند که چه فاجعه خونینی در کربلا روی داد، امروز از آن واقعه و درس‌های آن اطلاع کمی داشتیم و یا شاید به کلی در تاریخ محو می‌شد، چنان که تاریخ نشان می دهد ایشان در هر بحرانی بهترین تصمیم را گرفته و صبر و کنترل بر مسائل و مصائب داشتند که واقعه کربلا سندی معتبر بر حلیم بودن، صبوری، پرستاری و مفسر بودن این بانوی اسلام است.

این عالم اهل سنت با تاکید بر این مطلب که رفتار و شخصیت "عقیله بنی هاشم" الگوی موفقی برای مدیریت بحران است، ادامه داد: جنسیت در الگوپذیری نقش ندارد، همگان باید در پیشبرد اهداف و کنترل و مدیریت مسائل از رفتار ایشان الگو گرفته تا موفق باشند.

وی با بیان اینکه حضرت زینب(س) دارای جایگاه ویژه ای در میان اهل سنت است، تصریح کرد: حضرت زینب‌ کبری(س) نه فقط پرستار بیماران کربلا، بلکه پرستار نهضت و انقلاب حسینی بود که موجب شد این تفکر تا ابد زنده بماند.

رسولی زاده با بیان اینکه باید از مقاومت حضرت زینب(س) در برابر دشمن الگو بگیریم، گفت: ایشان هیچگاه در برابر ظلم دشمن احساس ضعف نکرد و سختی های زیادی تحمل کرد تا با روحیه شجاعت و شهامت خود دشمن را به خواری و ذلت کشاند؛ ما نیز امروز باید از سیره و منش ایشان الگو گرفته و در مقابل کفر و ظلم سر خم نکنیم و در برابر تحریم های تحمیلی ناجوانمردانه دشمنان میدان را خالی نگذاریم.

این خطیب جمعه اظهار کرد: مادران و بانوان ایران اسلامی امروز باید از شیوه زندگی، صبر و منش حضرت زینب(س) الگوپذیری کنند و نگذارند فرهنگ غلط غرب که عفت و حیا و خانواده را نشانه گرفته در جامعه عادی انگاری شود، که در صورت تحقق این امر شاهد فروپاشی کانون گرم خانواده ها و افزایش آمار طلاق خواهیم بود و این مهم یکی از اهداف دشمنان است.

نهضت عاشورا با صبوری و استقامت حضرت زینب (س) تداوم یافت

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری، امام جمعه سراوان بیان کرد:حضرت زینب کبری (س) شخصیت برجسته ای که دارای ابعاد مختلفی است، یکی از این زیبایی ها صبر، بردباری و توکل ایشان با توجه به مشکلاتی که در مسیر مدینه تا کربلا، در کربلا و از کربلا تا شام ایجاد شد، بود.

وی افزود: در طول این مسیر صبوری کرد تا رسالت خود را برای ترویج نهضت حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و پرچم دین خدا به نحو احسن انجام دهد.

امام جمعه سراوان با بیان اینکه با صبوری حضرت زینب (س) آثار و حسنات بسیار زیادی به دست ما رسیده است، گفت: عقیله بنی هاشیم رنج و محنت های زیادی از جمله شهادت امام حسین (ع) و اسارت کودکان را تحمل کرد شاید کمتر کسی بتواند استواری و استقامت داشته باشد ولی ایشان پس از ورود به مجلس و پاسخ به خائنان آن زمان صبری که دراین مسیر با نگاه بصیرانه حضرت ایجاد شد، زینب کبری(س) را برجسته کرد.

بامری بصیرت عمیق حضرت زینب (س) نسبت به نهضت امام حسین (ع) و مجاهدت برای ترویج نهضت عاشورا را ویژگی هایی دانست که آن حضرت را از همگان متمایز کرد و در دل تاریخ به عنوان صفحه ای روشن معرفی می کند.

وی با توجه به اینکه صبوری حضرت زینب (س) موجب شد تا مکتب امام حسین (ع) زنده بماند و مسلمانان آگاه و اسلام از انحراف فاصله گیرد، گفت: نهضت های متعددی به برکت صبوری، مجاهدت بصیرت، شجاعت و شناخت عمیق از نهضت امام حسین امامت و ولایت به بار نشست که یکی از آن انقلاب ها، انقلاب اسلامی ایران است.

حضرت زینب (س) بهترین الگو در جهاد تبیین است

حجت الاسلام و المسلمین مراد نورایی یار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی سراوان بیان کرد: حضرت زینب (س) به ام المصائب معروف است، مقابل تمام مصیبت هایی که به حضرت وارد شد از خود ضعف نشان نداد و لب به شکوه و گلایه نگشود.

وی افزود: حضرت زینب (س) شهادت حضرت علی (ع)، حضرت فاطمه (س)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) را مشاهده کرد اما مقابل این همه مصیبت از خود صبوری به خرج داد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی سراوان گفت:  امروزه نتوانسته ایم از اخلاق و رفتار حضرت زینب (س) الگو گیری و بهره برداری کنیم و مقابل کوچیکترین سختی ها گلایه می کنیم اما حضرت زینب (س) حتی یک لحظه مقابل مصیبت ها از خود ضعف نشان نداد.

حجت الاسلام و المسلمین نورایی یار خاطر نشان کرد: حضرت زینب (س) همواره مقابل دشمنان با استواری و استقامت رفتار کرده و با خطبه های آتشینش موجب آگاهی مردم شد.

وی اذعان کرد: مقام معظم رهبری همواره در خصوص بصیرت و بصیرت افزایی تاکیدات فراوانی داشته اند اما از مکتب امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) در بحث بصیرت افزایی کمتر بهره برده ایم و بصیرت را در خود ایجاد نکرده ایم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی سراوان ادامه داد: امروز در مرحله جهاد تبیین قرار گرفته ایم باید دشمن شناسی و اهداف دشمن را بیان کنیم همانگونه که حضرت زینب (س) مقابل تبلیغات دستگاه یزید مردم را نسبت به واقعیت آگاه کرد.

حجت الاسلام و المسلمین نورایی یار اذعان کرد: حضرت زینب (س) بهترین الگو در زمینه بصیرت، دشمن شناسی و جهاد تبیین است و هر فرد با الگو گیری از این بانوی بزرگ اسلام با زبان، کلام و قلم خود می تواند جهاد تبیین را انجام دهد.

 

انتهای پیام/

 

 

 

 

ارسال نظر






captcha
ارسال