فائزون|فائزون حائز کسب رتبه اول در بخش سایت و پیام رسان ها شد

در اختتیامیه هفدهمین جشنواره شعر و داستان دفاع مقدس و مقاومت؛

فائزون حائز کسب رتبه اول در بخش سایت و پیام رسان ها شد

صبح امروز مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره شعر و داستان دفاع مقدس و مقاومت استان سیستان و بلوچستان با حضور مسئولان لشکری و کشوری در موزه دفاع مقدس سستان و بلوچستان برگزار شد.

کدخبر : 38604 | تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۶|۱۲:۳۳

به گزارش فائزون؛ سردار سرتیپ دوم «غلامرضا جعفری» مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان در این برنامه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا و تبریک ایام دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار داشت: امروز به برکت وجود انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری همه نیروهای مسلح با تبعیت از رهبری با تمام ظرفیت از ارمان های انقلاب اسلامی دفاع می کنند.

وی افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری و فرماندهی معظم و مردم انقلابی،  نیروهای مسلح از هر زمان دیگری قویتر است. ما در راه فتح قله ایم و الگویی برای مستضعفین و مظلومین عالم و مردم آزادیخواه جهان هستیم.

وی اظهار داشت: در استان ما وحدت و انسجام برقرار است و ما به این وحدت افتخار می کنیم و بواسطه آن در مقابل توطئه های دشمن شرایط بسیار خوبی داریم.

وی با تاکید بر اینکه استان ما سرزمین نویسندگان برجسته است که درس ایثار و فداکاری را در 8 سال دفاع مقدس مشق کردند؛ افزود: ما در فضای مجازی و امورات فرهنگی ادامه دهنده راه شهدایمان هستیم؛  راه شهدا یعنی همان راه اقا امام علی(ع) و امام حسین(ع)،  پس به فعالیت و کار خود افتخار کیند و ما نیز به شما افتخار می کنیم که در این راه فعال هستید.

سردار جعفری ادامه داد: دشمنان ما با شبیه خون فرهنگی، ایمان و اعتقاد و باورهای جوانان ما را نشانه گرفته است و مسئولیت ما و شما این است که رشادت و دلاوری و سبک زندگی ایثارگران و رزمندگان را با زبان شعر و هنر و عرصه های فعالیت فرهنگی و مجازی به منثه ی ظهور بگذاریم .

وی گفت: دشمن به دنبال تطهیر گذشته و دوران طاغوت است و شرایط فعلی ما را فلاکت بار جلوه می دهد و به دنبال القای یاس و نامیدی است پس ما با یک جنگ ترکیبی و شناختی روبرو هستیم و ارزش کار شما این است که این توطئه ها را خنثی کنید.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ما انتظار داریم شعرای عزیز و فعالان عرصه شعر و هنر در استان شناسایی شوند و در این مسیر ترغیب شوند تا  با همفکری عالمانه و تبادل تجربیات، به خلق تولیدات نو و مخاطب پسند دست یابیم تا بتوانیم در مسیر شهدا ورزمندگان و ایثارگران گام برداریم.

وی با تاکید بر اینکه نوشتن شعر دفاع مقدس و مقاومت باید در مخاطب ایجاد حس و انگیزه کند و با مخاطب ارتباط برقرار نماید، افزود: اگر در نویسنده و گوینده حس ایجاد و منتقل شود کار قطعا تاثیرگذار خواهد بود.

قابل ذکر است در پایان این مراسم از برگزیدگان جشنواره فعالان فضای دفاع مقدس و مقاومت در عرصه  شعر، داستان هنر و .... تجلیل و قدر دانی شد.

همچنین سایت فائزون به عنوان سایت مرجع شهدای استان سیستان و بلوچستان در این جشنواره موفق به کسب رتبه اول در بخش سایت و پیام رسان ها شد.

انتهای پیام /

ارسال نظر






captcha
ارسال