- بمباران عقبه لشکرهای 41 ثارالله، 25 کربلا، 8 نجف و تیپ جوادالائمه (ع)، 9 شهید و 45 مجروح به جا گذاشت. هواپیماهای عراقی به اصفهان و بوشهر تعرض کردند و یک میگ25 از مناطق عملیاتی جنوب عکسبرداری نمود. انفجار زاغه مهمات سپاه در فاو، حدود 2 میلیون دلار خسارت وارد کرد.
- تلاش بسیار برای بازکردن جادههای جبهه شمالغرب و پاکسازی جادهها از برف. شهادت 25 رزمنده از لشکر5 به سبب ریزش کوه. تأثیر بارندگی بر وضعیت یگانها و عقبهها.
- حمله قایقهای توپدار به کشتی کرهجنوبی و نفتکش عربستان سعودی. بی.بی.سی حملات ایران به کشتیها را پاسخی به حملات عراق به نفتکشهای ایران خواند. رویتر: تشدید حملات ایران در آستانه اجلاس شورای همکاری.
- امارات خواستار ایجاد یک نیروی سازمان ملل در خلیجفارس برای حفاظت از کشتیرانی شد.
- صدور بیانیه جدید شورای امنیت سازمان ملل با تأکید بر پیشبرد قطعنامه 598 و استقبال امریکا از این بیانیه. لوموند: روسها بیش از هر چیز در فکر تماسهای خود با تهران هستند... تنها فرانسه و امریکا به طور علنی خواهان جلوگیری از رسیدن اسلحه به ایران هستند، ولی از ترس انزوا ناچارند با اکثریت اعضا مصالحه کنند. تأکید گرومیکو بر توقف عملیات نظامی ایران و اتکا به اقدامات سیاسی.
- آقای هاشمی رفسنجانی بیانیه جدید شورای امنیت را دو پهلو و تهدیدکننده خواند و گفت: ما راه را برای شما باز کردیم که متجاوز را اعلام کنید و برنامه تشکیل دادگاهی صالح را تنظیم کنید و مشخص شود تا چه زمانی حقوق جمهوریاسلامی داده میشود و متجاوز کیفر میبیند. اگر غیر از این باشد باید شما از روی نعش همه ما عبور کنید. خبرگزاری فرانسه به نقل از سخنان آقای هاشمی: اگر شما به خلیج[فارس]، دریای عمان و نفت نیاز ندارید، میتوانید به تحریم اسلحه علیه ایران فکر کنید، زیرا در صورت تحریم، تمامی بنادر خلیج[فارس] از کار افتاده و ویران خواهند شد.
- بی.بی.سی با بررسی اوضاع اقتصادی و سیاسی ایران از دی 1365 تا دی1366، فشارهای وارد بر ایران را در این مدت بیش از هر زمان دیگری دانست. در این گزارش به تحریمهای نفتی امریکا و فرانسه، سقوط ارزش دلار، حملات عراق به تأسیسات نفتی ایران، مبارزه با گرانفروشی و احتکار و جهاد مالی اشاره شده است.
- در ارائه کارنامه نیروی دریایی امریکا در خلیجفارس، رادیو امریکا حملات زمینی ایران را با اهمیت و رخدادهای خلیجفارس در سال 1987 را مهمترین مسائل جنگ در طول سال دانست. رادیو امریکا به حمایت از نفتکشهای کویتی و سه بار حمله به تأسیسات و نیروهای ایرانی اشاره نمود و تعداد قربانیان تهاجمات ایران را در سال 1987، 60 هزار سرباز و غیرنظامی اعلام کرد.
- ماهنامه "ساوت": تسلط ایران بر تحولات خاورمیانه در سال 1988 ادامه خواهد یافت و احساسات گسترده ضد امریکایی، بیاعتمادی به دولتهای منطقه، گرایشهای اسلامی را دامن خواهد زد و افسانه اختلاف شیعه و سنی نابود خواهد شد.
- در آستانه تشکیل اجلاس شورای همکاری، رادیو امریکا گفت: کنفرانس سال گذشته در ابوظبی صحنه را برای حضور نیروهای دریایی خارجی در خلیجفارس آماده ساخت... در سالهای اخیر عربستان، کویت و بحرین به انتقادات خود از دولت تهران افزودند... عمان، قطر و امارات در پی حفظ گفت و شنود و برقراری رابطه با ایران برآمدند.
- درباره همکاری نظامی مصر با کشورهای عربی در برابر ایران، نیویورک تایمز در گزارش خود به پیمان نظامی جدید این کشور با کویت، مانورهای نظامی مصر و اردن، اعزام مستشاران نیروهای هوایی و زمینی به عراق، مشارکت با اعراب در زمینه تولید اسلحه، همکاری نظامی با امارات و عربستان و همراهی مصریان مقیم عراق درجنگ اشاره کرده است.
- واشنگتن پست: چین علاوه بر موشکهای کرم ابریشم، موشکهای پیشرفتهتری نیز به ایران تحویل داده است.
- تصمیم عراق به احداث خط لوله جدیدی از کرکوک به بندر عقبه. علت کاهش تولید گندم ایران در سال جاری خشکسالی اعلام شد.