خلاصه روز:
- ابتکارات و میزان پیشرفت کار برای عملیات العمیه؛ ابلاغ مأموریت به غواصان لشکر14.
- تأکید فرمانده نیروی زمینی سپاه به اجرای عملیات در مجنون به رغم وجود مشکلات.
- فعالیت شدید دشمن در منطقه فاو؛ احداث یک فرودگاه و استقرار موشکهای ضدهوایی سام7 در امالقصر؛ ادامه ارسال سلاح از کویت به عراق.
- بمباران تأسیسات نفتی عراق در 350 کیلومتری بغداد در حمله هواپیماهای خودی؛ رادیوهای خارجی خسارت را سنگین و تحرک نیرویهوایی ایران را دور از انتظار خواندند.
- دولت عراق به کردهای کرکوک اعلام کرد که اگر درجنگ شرکت نکنند، اموال آنها مصادره خواهد شد. گزارش کریستین ساینس مانیتور از اقدامات عراق علیه کردهای این کشور.
- اعزام نیروهای داوطلب بسیجی از شهرهای بوشهر، بروجرد، مشهد. بافق، زاهدان؛ تسهیلات شورای عالی انقلاب فرهنگی برای ورود نیروهای داوطلب بسیجی به دانشگاهها.
- روزنامه جمهوریاسلامی با اشاره به بمباران شهرها، خواستار مقابله به مثل و ضربه کاری بر دشمن شد و به حامیان عراق هشدار داد.
- وزیر خارجه امریکا: دو ابرقدرت ابتکار تازهای برای پایان دادن به جنگ مطرح کردهاند.
- کویت و یمن طی نامهای به مقامات ایران از طرح صلح صدام حمایت کردند؛ لوموند: «این خطر وجود دارد که بغداد درجنگ بازنده شود. بهنظر میرسد که ایران توان لازم را دارد.»
- کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و شوروی برای اولین بار در شش سال گذشته در اواخر سال جاری در تهران گشایش مییابد؛ یونایتدپرس: ایران درصدد جلب کمک شوروی است.
- مذاکرات مقامات اقتصادی ایران و ترکیه درباره پروژه احداث خط لوله نفت و گاز بین ایران و ترکیه با هزینه 4/3 میلیارد دلار.
- ذخایر ارزی ایران در بانکهای بینالمللی عمده، در سه ماهه آخر سال 1364، 570 میلیون دلار کاهش یافت. درآمد نفتی ایران در نیمه اول سال جاری، چهار میلیارد دلار کمتر از میزان پیشبینی شدهاست.
- وزیر نفت نیجریه: اگر توافق اخیر در مورد سقف تولید حاصل نمیشد، اوپک طی ماههای آینده 30 میلیارد دلار از دست میداد.
- گزارش هفتهنامه مید از وضع اقتصادی عراق با توجه به مخارج جنگ و کاهش قیمت نفت: کمبود جدی ارز، کاهش واردات، درخواست اعتبار تعویق مهلت بازپرداخت کلیه بدهیها.
- جمعبندی خبرگزاری جمهوریاسلامی از مواضع رسانههای خارجی درباره عملیات بزرگ آتی ایران: رسانههای غربی عموماً اعلامیههای عراق را ملاک ارزیابی قرار میدهند و عراق را به عنوان طرف برتر در تکنولوژی نظامی مطرح میکنند. رسانههای خبری امریکا نیز جنگ را به صورت یک درگیری منطقهای جلوه میدهند و تمام رسانههای منطقه صرف نظر از اختلافات موجود میان کشورهای عربی منطقه، اصل جانبداری از عراق را به دلایل گوناگون رعایت میکنند.