صلابت ایران اسلامی در دفاع مقدس به اثبات رسید/الهام گیری از فرهنگ عاشورا رمز پیروزی رزمندگان در جنگ تحمیلی

کد مطلب: 34685  |  تاريخ: یکشنبه ۴ مهر ۱۴۰۰  |  ساعت: ۰۹:۳۱


مکتبی که همچنان ادامه دارد؛

صلابت ایران اسلامی در دفاع مقدس به اثبات رسید/الهام گیری از فرهنگ عاشورا رمز پیروزی رزمندگان در جنگ تحمیلی

حسین ظریفی یکی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس گفت: ارتباط معنوی رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس با خداوند متعال و ائمه اطهار (ع) و همچنین الگو پذیری از فرهنگ سرخ عاشورا رمز پیروزی جبهه حق علیه باطل بود. صلابت ایران اسلامی در دفاع مقدس به اثبات رسید/الهام گیری از فرهنگ عاشورا رمز پیروزی رزمندگان در جنگ تحمیلی

به گزارش فائزون؛ پیروی انقلاب اسلامی در ایران با توجه به سرنگونی رژیم شاه که حافظ منابع استکبار جهانی در کشور بود، خشم آمریکا را برانگیخت که پس از انجام چند توطئه نافرجام، در نهایت با هم فکری متحدانش به فکر حمله نظامی افتادند و ایران را وارد جنگ ناخواسته کردند.

بی شک دوره ای که حقانیت و صلابت ایران اسلامی برای جهانیان به اثبات رسید، دفاع مقدس بود که صفحه ای درخشان و افتخار آمیز از نظام را به نمایش گذاشت.

رزمندگان و سلحشوران ایران اسلامی با اقتدار کامل از آرمان ها و اصول خود دفاع کردند و ایثارگری های بی نظیری را از خود به جای گذاشتند.

به اذعان راویان دفاع مقدس، در آن زمان فضای معنوی به گونه ای در جبهه و مناطق عملیاتی حاکم بود که جبهه را به دانشگاه تبدیل کرد؛ شخصیت بسیاری از افراد در آن محیط معنوی و فرهنگی شکل گرفت که امروز به افراد برجسته و تراز اول کشور تبدیل شده اند که به همین بهانه با یکی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به گفت و گو پرداختیم.

ارتباط معنوی رزمندگان با ائمه اطهار (ع) در دوران هشت سال جنگ تحمیلی

سردار حسین ظریفی فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید سجاد و یکی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در گفت و گو با خبرنگار ما، بیان کرد: هفته دفاع مقدس امسال با اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام مصادف شد که این هفته یادآور رشادت‌ها، ایثارگری‌ها، گذشت و فداکاری‌های رزمندگان کفر ستیز در هشت سال دفاع مقدس است.

وی افزود: حضرت امام رحمة الله فرمودند که جبهه‌های ما دانشگاه است که می طلبد از این فرمایش گوهربار امام (ره) نهایت استفاده و بهره را داشته باشیم؛ همانطور که در دوران دفاع مقدس از فرمایشات حضرت امام(ره) نهایت استفاده را داشتیم.

این رزمنده هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: وقتی حضرت امام (ره) در بحث جبهه به دانشگاه اشاره داشت در مناطق جنگی دانشگاه را برای خود ترسیم کردیم که چگونه دفاع کنیم تا به پیروزی برسیم.

ظریفی با اشاره به اینکه جبهه‌های جنگ کارخانه انسان سازی هستند، انسان را تربیت می کنند تا به مقاماتی که خداوند تبارک و تعالی مشخص کرده در جبهه به آن دست یابند، اضافه کرد: در دانشگاه مقامات علمی به دست می‌آید اما در هشت سال دفاع مقدس آنچه را به دست آوردیم مافوق مقامات علمی بود.

وی گفت: رزمندگان ارتباطی که با ائمه اطهار (ع) و خداوند برقرار می کردند به لحاظ معنوی مافوق آنچه در ذهن بشر بود به دست آوردند؛ به طور مثال در دفاع مقدس رزمندگان قبل از انجام هر عملیات اعلام می‌کردند که درصد موفقیت این عملیات چقدر بود از چه سمتی حرکت کنیم تا بتوانیم به اهدافی که ترسیم شده است دست یابیم.

فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید سجاد سراوان خاطر نشان کرد: غیر از آنچه که به لحاظ معنوی و علمی رزمندگان در این مسیر به دست آوردند در دانشگاه جنگ توانستیم کارخانه انسان سازی را به عینیت مشاهده کنیم. به طور مثال مدیران و فرماندهانی را تربیت کرده ایم که امروز زبانزد خاص و عام هستند و دشمنان و استکبار آنها را در لیست تحریم‌های خود قرار داده‌اند.


تربیت شدگان دانشگاه جبهه و جنگ در لیست تحریم های استکبار جهانی

ظریفی اذعان کرد: افرادی در لیست تحریم‌های استکبار و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار گرفتند که تربیت شدگان دانشگاه جبهه و جنگ هستند.

وی گفت: در اوایل جنگ تحمیلی نمی‌دانستیم با سلاح و مهمات چگونه مقابل دشمن روبه رو شویم اما با آنچه از  صحنه عاشورا و  از تاکتیک هایی که در جنگ های پیامبر عظیم الشأن اسلام و غزوات استفاده شده، آموختیم در سال های دوم و سوم جنگ به نقطه ای رسیدیم که سرنوشت جنگ را تغییر دادیم؛ به نحوی خود را اداره کردیم که با انجام عملیات‌های طریق القدس، بیت المقدس و  فتح‌المبین به موفقیت هایی رسیدیم.

این مقام مسئول ادامه داد: از سوی دیگر در زمینه تولید  سلاح و مهمات اولیه و ثانویه به دانش و علم کافی رسیدیم که آن زمان کسی فکر نمی‌کرد که موشک های ساخت داخل بازدارنده باشند و در سال های پنجم و ششم جزء کشورهای خود کفاء در بحث ساخت سلاح و مهمات بودیم و در پایان جنگ تحمیلی در جهان درخشیدیم و به خودباوری رسیدیم.

ظریفی یادآور شد: در روزهای ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی  چیزی حدود ۳۶ هزار مستشار نظامی خارجی در کشور ایران داشتیم اما در دانشگاه جبهه و جنگ به گونه‌ای تربیت یافتیم که به جرعت می‌توان گفت در خیلی از کشورها مستشاران نظامی را اعزام کرده ایم.

وی با بیان اینکه امروز بسیاری از کشور ها بر روی نحوه عملیات های موفقیت آمیز ما در هشت سال جنگ تحمیلی تحلیل انجام می دهند و خواهان آموزش نظامی ما هستند، گفت: امروز یکی از کشورهای قدرتمند دنیا هستیم؛ شاید جزو پنج کشور برتر در زمینه دفاعی دنیا قرار گرفته ایم.

فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید سجاد سراوان افزود: دشمن؛ ملت سرافراز ایران اسلامی را در تحریم قرار داده است اما با توجه به تجربه ای که در دفاع مقدس به دست آورده ایم و به لطف پروردگار عالم در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نتوانستند راه به جایی ببرند.

ظریفی ادامه داد: در جهاد اکبر بنیه معنوی خود را تقویت کردیم، امروز افرادی را همانند شهیدان صیاد شیرازی،‌ حاج قاسم سلیمانی، شوشتری، محمدزاده، لک زایی و  دیگر شهدا را تربیت کرده ایم.

ترویج گر مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی باشیم

وی با اشاره به اینکه در مکتب حاج قاسم سلیمانی انقلابی نهفته است که باید ترویج گر آن مکتب باشیم، بیان کرد:  حاج قاسم  زمان اندک را در کنار خانواده خود بود،  مجاهد فی سبیل الله و مهاجر در مسیر خدا و در ولایت مداری و گوش به فرمان ولی بودن بی نظری بود.

این رزمنده هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: اگر می خواهیم مدیر و فرمانده موفق باشیم باید در مباحث اعتقادی و تبعیت از ولایت فقیه مطیع باشیم چرا که هر بار به فرمایشات و رهنمود های گوهر بار مقام معظم رهبری به خوبی عمل کردیم، پیروزی های بی شماری را به دست آوردیم.

ظریفی با بیان اینکه باید مقابل حرکات دشمن عمل آفندی داشته باشیم، اذعان کرد: امروز مشاهده می شود در بسیاری از نقاط کشور مدیرانی برای خدمت رسانی به مردم منصوب می شوند که تربیت شدگان جبهه و جنگ هستند به دلیل اینکه در دهه اول یعنی ۱۴۰۰ تا ۱۴۱۰ نیاز به مدیرانی داریم که دارای روحیه انقلابی، جهادی، ایثار و شجاعت باشند.

انتهای پیام/



چاپ خبر