شهادت محسن نه تنها ایران بلکه دنیا را تکان داد/ زنان در طول انقلاب پابه پای مردان از ارزش ها و اهداف نظام اسلامی دفاع کردند

کد مطلب: 15485  |  تاريخ: سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶  |  ساعت: ۱۱:۴۸


خواهر شهید محسن خزایی؛

شهادت محسن نه تنها ایران بلکه دنیا را تکان داد/ زنان در طول انقلاب پابه پای مردان از ارزش ها و اهداف نظام اسلامی دفاع کردند

خواهر شهید مدافع حرم محسن خزائی گفت: زنان چه قبل و چه بعد از انقلاب ثابت کردند که در تمام جبهه های اقتصادی، دفاع، بهداشت و درمان در کنار مردان حضور فعال داشتند و دوشادوش آن ها برای رسیدن به ارزش ها و هدف های اسلامی هیچ کوتاهی نکردند.

به گزارش فائزون؛ عصمت خزایی با بیان اینکه ۱۱ سال اختلاف سنی با شهید دارد، اظهار کرد: زمانی که شهید نوجوان بود و شرایط سنی رفتن به جبهه را نداشت در ستاد جبهه و جنگ که بسته بندی کمک های مردمی را بر عهده داشتیم  نیز ما را همراهی می کرد.

وی ادامه داد: یک روز که در حال بسته بندی کمک های مردمی بودیم و محسن از مدرسه آمده بودند کنارم نشست و ضمن اینکه کمک می کرد خوابش برد ؛ وقتی بیدار شد گفت گرسنه ام ؛ گفتم برایت تغذیه گذاشته بودم که گفت: بله خوردم و گرسنه نیستم. 
این خواهر شهید اضافه کرد: وقتی به خانه آمدیم دیدم تغذیه اش را نخورده و خشکباری که در کیفش بود نیست گفتم چرا نخوردی گفت: خشکبار را زمانی که داشتیم بسته بندی می کردیم با دست خطی برای رزمندگان ارسال کردم و نوشتم” رزمنده منم دعا کن”.
خزایی گفت: بعد از مدتی که گذشت یک نامه به ستاد آمد که اعلام کردند جواب دست خطی است که ارسال کرده بودید نوشته بود: ” برادر کوچولو تو هم رزمنده هستی”.
خواهر شهید مدافع حرم محسن خزایی با اشاره به اینکه آن شهید شیفته شهادت بود، اظهار کرد: زمانی که دید نمی تواند در جبهه های جنگ حضور پیدا کند خانواده شهدا را پیدا می کرد و از آن ها می خواست برایش دعا کنند تا یک روز به این افتخار نائل شود و خداوند این آرزوی دیرینه اش را برآورده کند.
وی گفت: محسن در سال ۸۸ زمینه رفتن به جبهه برایشان فراهم شد که از طریق صدا و سیما کشور بررسی و چون از نیروهایی بود که در کارش اخلاص داشت و عملکردش مورد تائید بود سال ۸۹ خبر اعزام وی به سوریه آمد.
این خواهر شهید خاطر نشان کرد: وی به همراه خانواده به سوریه عازم شد تا  از آنجا خبر مظلومیت مسلمانان و ظلم استکبار جهانی را به جهان مخابره کند اما وقتی مدارس تعطیل شد خانواده بازگشتند و شهید ۶ سال در آنجا ماند.
خواهر شهید خزایی تصریح کرد: از آنجایی که شهید خزایی در حادثه تاسوکی افتخار شهادت نصیبش نشد، دلگیر بود و می گفت خداوند بنده را قبول نکرد که ما می گفتیم امتحان الهی است و آنچه خداوند بخواهد خواهد شد که سرانجام تقدیر الهی انجام و به شهادت رسید.
خزایی گفت: هر ۴ ماه که شهید برای ۱۰ تا ۱۵ روز نزد خانواده می آمد درباره غربت و مظلومیت و معصومیت مردم سوریه و جنایات جنایتکاران می گفت.
وی با اشاره به تشییع شهید اظهار کرد: تشییع جنازه وی نه تنها ایران که جهان را تکان داد؛ همه او را فرزند خودشان می دانستند و محسن فقط برادر من نبود بلکه برادر و فرزند همه ملت ایران بود که هر کس او را می شناخت عاشق رفتار و کردارش می شد.
وی در پایان در خصوص برگزاری کنگره و اجلاسیه های شهدا در استان تصریح کرد: زنان چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب ثابت کردند که در تمام جبهه های اقتصادی ، دفاع ، بهداشت و درمان در کنار مردان حضور فعال داشتند و دوشادوش مردان برای رسیدن به ارزش ها و هدف های اسلامی هیچ کوتاهی نکردند که برگزاری این کنگره ها و اجلاسیه ها برای خانواده ها ایجاد انگیزه می شود و آنچه را که حضرت زینب(س)و حضرت زهرا(س) الگوی ما بانوان هستند را پیش می برند.


انتهای پیام/


چاپ خبر