دفاع و حراست از حریم ناموس علوی یک وظیفه دینی و ملی است/ عشق به اهل بیت(ع) عامل نامگذاری دخترم به نام "زینب" شد

کد مطلب: 15202  |  تاريخ: سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶  |  ساعت: ۰۸:۵۳


همسر شهید خزائی:

دفاع و حراست از حریم ناموس علوی یک وظیفه دینی و ملی است/ عشق به اهل بیت(ع) عامل نامگذاری دخترم به نام "زینب" شد

همسر شهید مدافع حرم محسن خزائی گفت: دفاع و حراست از حریم ناموس علوی یک وظیفه دینی و ملی است که بر تک تک مسلمانان واجب می باشد.

به گزارش فائزون؛ شهید خزائی سند افتخار مردم شیعه و سنی ایران اسلامی به ویژه مردم سیستان و بلوچستان است که با پیروی از اهل بیت(ع) و حضوری مقتدرانه در خط مقدم جبهه های نبرد مدافعان حرم با نوکران استکبار و استبداد ضمن به تصویر کشیدن جنایات داعش، روایتگری شایسته از لحظه لحظه پیروزیهای رزمندگان اسلام بود.

اوج کار این شهید زمانی بود که جریان تکفیری گروهک جندالشیطان در جنوب شرق فعال شده بود به طوری که یک بار از کمین گروهک تکفیری در حادثه تروریستی تاسوکی نجات یافت، موفقیت های شهید خزائی در باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان منجر به انتخابش به عنوان مدیر خبر استان گیلان شد و پس از فعالیت های تخصصی و حرفه ای خبر، عشق دفاع از حرم وی را به سوریه کشاند و  بعد از هر گزارش خبری خود در میان رزمندگان مقاومت به مداحی اهل بیت(ع) می پرداخت.
شهید محسن خزایی در 22 آبان ماه 1395 در حال انجام وظیفه اطلاع رسانی از وضعیت سوریه و اقدامات مدافعان حرم و جبهه مقاومت و حملات گروهک تروریستی داعش به درجه رفیع شهادت رسید.
این شهید عشق و علاقه خاصی به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و خصوصا حضرت زینب (س)و حضرت رقیه (س) داشت که بر اساس آن  با توجه به آنکه در آستانه ولادت حضرت زینب(س) قرار گرفته ایم، گفت و گویی با همسر شهید مدافع حرم محسن خزایی انجام داده ایم.
 
دفاع و حراست از حریم ناموس علوی یک وظیفه دینی و ملی است
مریم رخشانی در گفت و گو با خبرنگار  ما گفت: شهید خزائی همیشه معتقد بود که ما پیرو حضرت علی(ع) هستیم و با بیان اینکه هیچ گاه یک مرد، ناموسش را دست هرکسی نمی سپارد تاکید می کرد که امام علی(ع) حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) را به دست رزمندگان و مدافعان حرم سپرده است و خوش به حال کسی که بتواند به بهترین شکل از حرمین آنها پاسداری و حراست کند.
وی ادامه داد: طبق عقیده همسرم، دفاع و حراست از حریم ناموس علوی یک وظیفه دینی و ملی است که بر تک تک مسلمانان واجب می باشد و این کار افتخار بسیار بزرگی است که نصیب هرکسی نمی شود.
 
جانم را فدای حضرت زینب(س) می کنم
همسر شهید خزائی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: رزمندگان و مدافعان از این که توفیق خادمی و حراست از حرمین نصیبشان شده است باید شکر گذار باشند و تمام تلاششان را در این راه انجام دهند تا در مقابل حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) سربلند باشند.
وی تاکید کرد: شهید خزایی همیشه خوشحال بودند که توفیق خادمی حرمین نصیبشان شده و می تواند به عنوان سرباز درب خانه حضرت زینب خدمت کنند و همیشه خدا را از این جهت شکر می کرد و هیچ وقت حاضر نبود که آن لحظات را بگذارد و به کشور برگردد به گونه ای که می گفت من حاضرم جانم را فدای حضرت زینب(س) کنم.
 
شهید حضرت علی(ع) را الگوی خود قرار داده بود و سعی می کرد به مثل او عمل کند
رخشانی در مورد نامگذاری دخترشان به نام حضرت زینب(س) نیز گفت: همسرم عشق و علاقه شدیدی به حضرت زینب(س) و حضرت رقیه (س) داشتند و دوست داشتند که اسم دخترمان را زینب بگذارند که حداقل یک گوشه ای از آن خصایص حضرت زینب (س) را داشته باشد از همین رو هنگامی که دخترم متولد شد نامش را زینب گذاشتیم.
همسر شهید خزایی بیان کرد: از دلایل عاقبت به خیری و به درجه شهادت رسیدن همسرم می توانم به حس مسئولیت پذیری، تاکید بر رضای خدا در انجام امور مختلف و خدمت به مردم با تمام توانش اشاره کنم چرا که او حضرت علی(ع) را الگوی خود قرار داده بود و سعی می کرد به مثل او عمل کند.
 
انتهای پیام//


چاپ خبر